Balkan

Joksimovići krpe kraj sa krajem! Željko otvorio dušu: Jovana i ja na kraju mjeseca dijelimo dva čena bijelog luka!

“Mina je već svoj čovjek, ali i dalje pokušavam da je stimulišem da probudi ono najbolje u sebi. Nikako da liči na mene ili da ide mojim tragovima po svaku cijenu. Trudim se da nju, i dvije mlađe kćerke, naučim šta su prave vrline”, počeo je svoje izlaganje pjevač, da bi se zatim osvrnuo ovdašnji mentalitet.

“Trenutno kod nas u državi nije vrlina zaraditi. Čim neko nešto zaradi, to se ne smatra vrlinom. Kako možete da zamjerite nekom preduzetniku, kompozitoru ili bilo kojoj individui na svetu koja radi 15 sati dnevno, ako zarađuje? Pusti ga da zaradi, jer on radi čovjek. Ne, kod nas to nije vrlina. Kod nas je to početak ili granica gdje počinje lopovluk, a prestaje sve ostalo”, istakao je Željko u magazinu IN.

“Mene nije sramota da kažem Mini: “Zaradi, i daj što je više moguće sebe, odnosno troši sebe”. Moja branša je takva da ko umije, može jako dobro da zaradi i to nije tajna”; nastavio je Joksimović, a onda se osvrnuo na finansijsku situaciju njega samog i njegove supruge Jovane Joksimović.

 

“Ali Jovana i ja smo na kraju svakog mjeseca jedan par koji smo jako blizu toga da dijelimo dva čena bijelog luka. Toliko radimo, ali isto tako imamo velike troškove. Nije grijeh raditi, ali isto tako ni dati za sve te troškove. Savjetujem kćerku da zarađuje i troši, a ne samo da troši. Uvijek joj govorim da se snađe kako da zaradi da bi imala da troši”, zaključio je pjevač.

(Kurir)

Close