Balkan

RAZVELA SE, ODALA ALKOHOLU, IZGUBILA DETE Snimila hit sa Dinom Merlinom pa se povukla, a danas je nikad ne biste prepoznali! (FOTO)

Ivana Banfić je bila jedna od najvećih ženskih imena na estradnoj sceni devedesetih, muškarci su uzdisali za njom a danas se toliko promenila da je nikada ne biste prepoznali!

Njena najpoznatija pesma sigurno je duet sa Dinom Merlinom “Godinama”, a poslednjih godina se uopšte ne može videti u javnosti.

Život joj je u najmanju ruku bio turbulentan, a nakon razvoda i pobačaja odala se alkoholizmu od kog se i lečila. Ivana Banfić prvi brak je sklopila sa svojim bivšim menadžerom, Robertom Magićem, ali razveli su se 2005. godine. Kako se tada pisalo, rastali su se bez teških reči, uvreda i skandala.

Međutim, pevačica se tada odala alkoholu, a prijavila se i na kliniku za odvikavanje. Sa njom je sve vreme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio punu podršku. Kad se izborila sa porokom u život joj je ušla nova ljubav, a i drugi brak sa Krunom Ladišićem, producentom sa jedne TV stanice.

Nakon toga želela je da se ostvari kao majka, ali prva trudnoća završila se pobačajem. Drugu trudnoću provela je u krevetu, morala da je da miruje svih devet meseci, a zbog sina Jana se povukla sa javne scene.

Ivana danas izgleda potpuno drugačije, potpuno se posvetila svojoj porodici, a retko se pojavljuje na javnim događajima.

Tagovi
Close